STOFF Nagel®

A sculpture of candle holders
Hans Nagel

Følg os på de sociale medier

Vedligeholdelse og rengøring

 

VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRINGSGUIDE

SÅDAN RENGØR DU DIN MESSING STOFF NAGEL STAGE:

Den specielle messingstage er lavet af solid messing. Den har ikke fået nogen kemisk belægning, hvilket betyder, at det vil patinere over tid på grund af oxidationsprocessen. Oxidation er en kemisk proces, der langsomt begynder, så snart produktet kommer i kontakt med ilt. Når stagen er fremstillet og omhyggeligt bliver pakket i vores emballage, vil den naturligt blive udsat for ilt. Derfor kan stagen have spor af oxidation allerede som helt ny.

 

Hvis du foretrækker, at din messing stage skal forblive skinnende, kan du følge disse trin:

1. Fjern stearinrester og gul oxidation ved at placere messing stagen i varmt eller lunt vand.

2. Tiljøj citronsyre (2 spiseskefulde til 1 liter) og en dråbe opvaskemiddel.

3. Lad den stå i 5-10 minutter.

4. Tør stagen grundigt af med en blød klud.

5. Hvis stagen stadig har oxidation eller små pletter efter at du har fjernet stearinrester, kan du polere stagen for at få det skinnende look tilbage. Gnid messing pudsemiddel ind med en blød klud, lad stagen tørre og puds efter.

SÅDAN RENGØR DU DIN KROM, SORTE ELLER ANTIK STOFF NAGEL STAGE:

1. Hvis du får pletter fra stearinlys, kan du let fjerne rester fra stearin ved at placere stagen i varmt vand. Undgå at bruge citronsyre.

2. De sorte og antikke STOFF Nagel stager har en mat belægning og skal ikke poleres efter at du har fjernet stearinrester.  Hvis du foretrækker, at din krom stage forbliver skinnende, kan du polere den med sølv pudsemiddel for at fjerne små pletter og få skinnende look tilbage.