STOFF Nagel®

A sculpture of candle holders
Hans Nagel

Følg os på de sociale medier

Nyheder

AW19

I STOFF Nagel AW19 kollektionen introducerer vi jer for en ny relanchering og helt nye lys – STOFF Nagel Antik Stagen og STOFF Nagel Kertelys af Ester&Erik.

STOFF Nagel Antik Stagen er produceret ud fra det originale design, men har dog noget ganske enestående over sig. Hver enkelt antikstage er nemlig håndmalet, og du finder umuligt to, der er fuldkommen identiske. Det smukke ved antikstagen er, at den patinerer i sit udtryk og kan få spor af brug over tid. Det er især med til at forstærke det rustikke vintage look og gøre hver antikstage endnu mere unik.

I den nye kollektion finder ud også de nye STOFF Nagel kertelys af Ester&Erik i farverne hvid, lys grå, mint, støvet grøn og bordeaux rød. De eksklusive, håndlavede kertelys er produceret af paraffin voks og er koniske i sin form, hvilket gør dem velegnet til en smuk borddækning sammen med STOFF Nagel lysestagerne. Lysene kommer i en æske med 6 stk og gennemsnitsbrændtiden er 4 timer pr. lys.

AW18

I STOFF Nagel AW18 kollektionen introducerer vi jer for to nye relanceringer – STOFF Nagel Skålen & Standeren.

STOFF Nagel Skålen er ikke blot en skål, men også en lysestage som kan kombineres med STOFF Nagel stagerne til endnu smukkere og større skulpturer. Skålen indbyder til kreativitet og til at personliggøre din skulptur ved at placere skålen sporadisk ind imellem lysestagerne. Standeren fungerer som opsats og med den kan du skabe din helt egen kandelaber af dine STOFF Nagel stager og dermed gøre din skulptur endnu mere ekstravagant og velegnet til middagsbordet.

Til kollektionen er der nu også kommet gennemfarvede rustikke lys i både sort og antracit.