STOFF Nagel®

A sculpture of candle holders
Hans Nagel

Følg os på de sociale medier

Nyheder

SS20

I den nye STOFF Nagel SS20 kollektion introducerer vi dig for en helt ny og eksklusiv udvidelse til din lysestage samling. STOFF Glaspladen.
Den specielle spejleffekt omfavner lyset og fanger elegant reflektionerne fra lysestagerne, for at fremhæve deres form og skulpturelle funktioner til perfektion. Med STOFF Glaspladen kan du skabe nye dimensioner til dine favorit STOFF Nagel lysestager, så de reflekteres i det uendelige. Den eksklusive STOFF Glasplade er lavet af gennemfarvet glas og har et tyndt filtlag på undersiden for at forhindre, at dit bord bliver ridset. Den kommer i farverne røget sort og røget brun i både kvadratisk og rektangulær form, så de passer perfekt til netop dit udtryk.

 

Vi lancerer også 5 nye farver af de eksklusive STOFF Kertelys af Ester & Erik. Den nye lyskollektion indeholder farverne: Ravgul, Sand, Støvet Rosa, Blå og Sort.
Bunden af lysene er konus formet, så de passer perfekt i STOFF lysestagen. Lysene er produceret og hånddyppet i Danmark. Hvert enkelt lys er lavet med håndkraft og kvalitetstjekket ned til mindste detalje. De er bygget op med en traditionel dyppeteknik hvor hver enkelt bomuldsvæge bliver dyppet flere gange i varm paraffin af den allerfineste kvalitet, indtil et smukt lys er skabt. Afslutningsvis bliver lysene farvet og lakeret med håndkraft. Dyppeteknikken og den unikke kvalitet sikrer et velformet lys med en ren og rolig flamme, der langsomt og elegant brænder ned og til sidst slukker af sig selv, så der ikke kommer rester i STOFF stagerne.

At lysene er hånddyppet, slukker af sig selv og støbt i ren paraffinvoks, er en bedre løsning for vores miljø. En ren paraffinvoks er nemlig renset for urene partikler og er et naturligt produkt fra vores kære moder jord.

AW19

I STOFF Nagel AW19 kollektionen introducerer vi dig for en ganske unik relancering. STOFF Nagel Antik Stagen.
STOFF Nagel Antik Stagen er produceret ud fra det originale design, men har dog noget ganske enestående over sig. Hver enkelt antikstage er nemlig håndmalet, og du finder umuligt to, der er fuldkommen identiske. Det smukke ved antikstagen er, at den patinerer i sit udtryk og kan få spor af brug over tid. Det er især med til at forstærke det rustikke vintage look og gøre hver antikstage endnu mere unik.

I den nye kollektion finder du også de nye STOFF kertelys af Ester&Erik. Den nye lyskollektion inderholder farverne: Hvid, Lys Grå, Mint, Støvet Grøn og  Bordeaux Rød.
De eksklusive, håndlavede kertelys er produceret af paraffin voks og er koniske i sin form, hvilket gør dem velegnet til en smuk borddækning sammen med STOFF Nagel lysestagerne. Lysene kommer i en æske med 6 stk og gennemsnitsbrændtiden er 4 timer pr. lys.

AW18

I STOFF Nagel AW18 kollektionen introducerer vi dig for hele to nye relanceringer. STOFF Nagel Skålen og STOFF Nagel Standeren.

STOFF Nagel Skålen er ikke blot en skål, men også en lysestage som kan kombineres med STOFF Nagel stagerne til endnu smukkere og større skulpturer. Skålen indbyder til kreativitet og til at personliggøre din skulptur ved at placere skålen sporadisk ind imellem lysestagerne. Standeren fungerer som opsats og med den kan du skabe din helt egen kandelaber af dine STOFF Nagel stager og dermed gøre din skulptur endnu mere ekstravagant og velegnet til middagsbordet.

Til kollektionen er der nu også kommet gennemfarvede rustikke lys i både sort og antracit.